Avslutningsbanketten lørdag!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 16.03.2012 21:42

I år som i fjor sørger Scene Finnmark for at bankettene under Finnmarksløpet leverer et kulturelt innhold fra øverste hylle. Vi besørger alt fra konferansier som holder i trådene gjennom arrangementet til artister som sørger for at gjestene husker banketten som en god opplevelse.

Lørdag er tiden kommet for den store avslutningsbanketten. Vi har med oss følgende artister som skal sørger for at banketten blir en flott opplevelse for deltakerne:

Frank Jørstad

Frank er skuespiller. Han er oppvokst i Alta og bosatt i Oslo, Han er utdannet ved Arts Educational Drama School i London og har hatt store roller i flere norske filmer og teaterstykker. Jørstad er styremedlem i Beaivvás og han er mye brukt som instruktør og foredragsholder. Mange kjenner ham fra rollen som Normann Hætta Bonko Utsi Saus fra filmen Svidd Neger, og alle barn husker han som Storm i TV-serien Jul på Månetoppen. Frank Jørstad vil være konferansier på banketten. Han vil også fremføre deler av "Hjalmar Johansen-monologene" der polarhelten Hjalmar Johansen i Jørstads skikkelse forteller sin versjon av noen av historiene om Nansen.

 

Niko Valkepää

Niko er Årets Artist for Sapmi Music. Han er en velkjent singer/songwriter og joiker. Han er en etablert og kjær artist som i tillegg til mange andre priser i 2003 vant Spellemannsprisen for sin musikk. Niko Valkepää er opprinnelig Finsk men har vært bosatt i Kautokeino siden 1990. Igjennom 25 år har han opptrådt på utallige scener i inn og utland.


Anne Gudrun Michaelsen

Er et av Finnmarks heteste talenter for tiden. Sist kjent for nyinnspillingen av Ivar Thomassens ”Vinterens vakreste Eventyr” som virkelig har falt i smak under Finnmarksløpet. Hør den her: Vinterens vakreste eventyr

Andreas Gundersen

Er en meget dyktig pianist og vil sørge for den rette bankettstemningen når Finnmarksløpet går mot slutten og man samles for siste gang for i år.

 

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden:Scenefinnmark.no

Vi er også på Facebook. Sjekk oss ut her:Go!Finnmark