Go!Finnmark: Show i Alta ikveld!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 15.03.2012 17:30

Finnmarksløpets livescene når i kveld sitt siste bestemmelsessted. På torget i Alta Sentrum vil hundesledene begynne å komme i mål utover kvelden og natten. Klokken 19:00 er det duket for Go!Finnmark sitt siste show under årets Finnmarksløp. Niko Valkeapââ, Sverre Gjørvad og dansere fra Stellaris DansTeater gleder seg stort til avslutningsshowet. Produsent Kai Somby sier følgende om Go! Finnmark som nå går mot slutten. - Vi gleder oss fælt til Alta. Samtidig er det nesten litt vemodig at det hele snart er over. Det har vært en fantastisk reise rundt i fylket vårt og vi har allerede begynt å planlegge Go!Finnmark 2013!

Klokken 19:00 i kveld er det altså finale. Stedet er torget i Alta sentrum. Dette er siste sjansen til å få med seg Go!Finnmark 2012, så det er bare å komme!

Foto: Bjarne Riesto

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

Vi er også på Facebook. Sjekk oss ut her: Go!Finnmark