Go!Finnmark begeistret Tana. Ikveld: Kirkenes!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 12.03.2012 09:40

I går kveld var det duket for premiere på Finnmarksløpets liveshow, Go Finnmark. Foran et begeistret publikum i Tana Bru serverte Niko Valkeapää, Sverre Gjørvad, dansere fra StellarisDansTeater og lokale krefter et flott show. Under konfrensier Frank Gjørstads kyndige ledelse leverte Go!Finnmark musikk, dans og drama. Produsent Kai Somby var meget fornøyd etter premieren: - Vi er veldig glade. Masse publikum, flott stemning og flinke artister, man kan ikke be om mer. Alt fungerte som det skulle og nå gleder vi oss veldig til fortsettelsen.

Se billedserie fra Tana Bru under!

Allerede i kveld er det klart for en ny forestilling. Da er det Kirkenes som får besøk. Det hele starter klokken 18:00 i sentrum. Bildene under her forteller alt om at dette ikke er noe man bør gå glipp av. Vi ønsker Kirkenes god fornøyelse!

De neste dagene vil Go! Finnmark besøke Nesseby og Karasjok og Alta.

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden scenefinnmark.no.


Foto: Bjarne Riesto

 

Foto: Bjarne Riesto

 

Foto: Bjarne Riesto

 

Foto: Bjarne Riesto

 

Foto:Bjarne Riesto