General i tre nye år

SpareBank1 Nord-Norge og Finnmarksløpet har nå signert ny treårig samarbeidsavtale. SNN har vært løpets viktigste støttespiller i en årrekke og vil også være med som generalsamarbeidspartner i tidsrommet 2012-2014.

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 05.07.2011 21:41

SpareBank1 Nord-Norge (SNN) og Finnmarksløpet har nå signert ny treårig samarbeidsavtale. SNN har vært løpets viktigste støttespiller i en årrekke og vil også være med som generalsamarbeidspartner i tidsrommet 2012-2014.

Finnmarksløpet som verdens nordligste sledehundeløp skaper positive relasjoner i Finnmark og ut til resten av Norge og Europa. Finnmarksløpet skal kombinere det unike og tøffe med lokal kultur og historie i en varm atmosfære. Finnmarksløpet står for utholdenhet, renhet, nærhet, arktisk blåfarge.

SpareBank1 Nord-Norge skal være en samfunnsengasjert bank, en nyttig, aktiv og konstruktiv partner for landsdelens nærings- og kulturliv.

Både regiondirektør Per Trygve Holmgren i SNN og styreleder Per Aronsen i Finnmarksløpet AS er svært tilfreds med samarbeidet som har vært, og ser fram til tre nye år. Avtalen innebærer, i tillegg til en solid økonomisk støtte, flere momenter som er viktig for SNN. – Dette løpet binder Finnmark sammen på en utmerket måte og setter fylket på kartet både regionalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Holmgren. 

Han ser også et stort utviklingspotensial både for løpet og fylket. Nøkkelen er samarbeid over kommunegrensene.
Holmgren legger til at Finnmarksløpet har vært meget dyktig til å innfri forventingene til dem som generalsamarbeidspartner.


ViIKTIG AVTALE SIGNERT: Styrelder i FL, Per Aronsen og regiondirektør i SNN, Per Trygve Holmgren signerte ny treårsavtale for tidsrommet 2012-2014. Foto Trond A. Andersen

 - Jeg er veldig glad for at SNN velger og fornye avtalen. Denne treårsavtalen gir økonomisk forutsigbarhet, noe som er alfa omega for oss. Vi er ydmyke iforhold til våre forpliktelser og er glad for at arbeidet vi har gjort så langt er i tråd med deres ønsker. Dette sier påtroppende daglig leder i Finnmarksløpet AS, Svanhild Pedersen.

SpareBank1 Nord-Norge har som policy at de aldri går ut med beløp i antall kroner, men røper at den nye avtalen innebærer en økning i forhold til tidligere avtaler.


FORNØYD TRIO: Fra venstre, påtroppende daglig leder i FL, Svanhild Pedersen, Per Trygve Holmgren regiondirektør i SNN og styrelder i FL, Per Aronsen. Foto Trond A. Andersen