Trampeklapp, latter og tårer

Årets bankett er også histore. En flott avslutning på Finnmarksløpet 2011, høydepunktene stod i kø. Saltkjøtt, sang, slideshow, taler og ikke minst spesialpriser - alt var med.

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Foto: Ole-Johnny Myrvold
Dato: 20.03.2011 14:08

Årets bankett er også histore. En flott avslutning på Finnmarksløpet 2011, og høydepunktene stod i kø. Saltkjøtt, sang, slideshow, taler og ikke minst spesialpriser - alt var med. Her er noen av de store øyeblikkene sett gjennom linsa til fotograf Ole-Johnny Myrvold

 

De tre beste i FL-1000 2011, Sgrid Ekran, Roger Dahl og Robert Sørlie. Til høyre, kveldens muntre konfransier, Frank Jørstad.

 

Per Arnonsen i Saltdalshytta hadde den store glede av å overekke hytta til Roger Dahl. Flere kommuner har signalisert at de vil gi Dahl tomt. Som et hyggelig plaster på såret fikk Robert Sørlie et gavekort på kr. 20 000 fra HTH kjøkken.

 

En av prisene som henger høyest er prisen for best stell av hund. Sigrid Ekran fikk prisen overrakt av veterinær Kine Bakke Jøraholmen

 

En ny pris av året er Ishavskrafts hederspris. Prisen er en sjekk på kr. 5000 og en statuett. Kjell Brennodden mottok prisen av direktør i Ishvskraft, Bjarne Sætrum. Det var nok her siste ord i artikkelens overskrift kom inn i bildet.

 

De ble til slutt delt førsteplas i Arctic Alps cup. 4000 euro til Ketil Reitan og Jo-Are Brennodden. Reitan mottok ikke uventet også prisen for "mest uheldige kjører" etter sin feilnavigering ut fra Neiden 1.

Alle foto: Ole-Johnny Myrvold

Det ble sluppet flere hyggelige nyheter under banketten, finnmarkslopet.no vil skrive mer om dette de nærmeste dagene.