FL-1000: Wærner kjører på hundenes premisser.

Thomas Wærner kjører flere unghunder i årets spann, målet er å gi de trening i Finnmarksløpet, likevel ligger han godt an, og kom inn som nr 6 til Neiden 2.

Skrevet av: Karoline Leistad-Jonas
Foto: Jørn Losvar
Dato: 15.03.2011 19:03

Thomas Wærner har erfaring fra diverse løp, som Femund 500/600, Gausdal maraton og Amundsen race. Med flere unghunder i spannet sier han at årets løp er trening og at han skal "knalle" til i 2012. Unghunder eller ei, Thomas ligger på en god 6.plass da han kom inn til Neiden 2.

-Thomas var ved godt mot da han kom inn, selv om han syns etappen var tøff og det gikk sakte over til Neiden 2. Kjører og hunder ligger nå å hviler, forteller handler Espen Lundgård på telefonen fra Neiden 2.

Thomas har måtte sette ut en hund til, Taco som er en av lederhundene. Han vil derfor kjøre videre med 9 hunder. Han satser på å hvile ca 5-6 timer, før ferden går videre.

Handler Espen forteller videre at årets mål er å gjennomføre, og selv om plasseringen er god, så er det enda mye som kan skje , og for Thomas er det viktig å stå løpet ut og å kjøre på hundenes premisser.