FL-1000: Folksomt da Dahl og Johannessen kom til Tana

Det var stort oppmøte fra media og publikum når Roger Dahl og Ralph Johannessen ankom Tana i ettermiddag. Alle var intressert i å høre kommentarer fra disse to kjørerne.Det var stort oppmøte fra media og publikum når Roger Dahl og Ralph Johannessen ankom Tana i ettermiddag. Alle var interessert i å høre kommentarer fra disse to kjørerne.

Skrevet av: Arne Store og Sten Tony Hansen
Foto: Geir Stian Altmann Larsen
Dato: 13.03.2011 16:45

En smilende Roger Dahl kom i stor fart inn til sjekkpunkt Tana - godt fornøyd med at han hadde lagt alle sine argeste konkurrenter bak seg etter uhellet med spannet i natt.

- Farten er nesten i største laget. Jeg har problemer med å holde hundene igjen, sa han til et applauderende Tana-publikum.
Veteranen var ytterst sparsom med ordene når han ble spurt om ferden videre. I Tana skulle han bytte slede, og resten var uviss. På spørsmål om hvor han kom til å ta 16-timers hvile svarte Roger Dahl bare med et bredt smil.

Ralph var ikke overrasket over at Roger Dahl kjørte forbi ham og kom først til Tana.
- Roger har et skikkelig godt spann, sa han, og lot seg ikke stresse av det. Det ville nesten vært merkelig om han ikke kom bakfra. Derimot var han overrasket over at ikke Robert Sørli var å se, ettersom han har hatt det raskeste spannet hittil.