Hundekjørerseminaret på Harestua

Hakadal Sledehundklubb inviterer til det årlige Hundekjørerseminaret på Harestua 25. og 26. september 2010. Årets vinner av Finnmarksløpet 1000 km, Ralph Johannessen og Lance Mackey, 4x vinner av Iditarod og 4x vinner av Yukon Quest, er blant foredragsholderne.

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 06.09.2010 08:01

Hakadal Sledehundklubb inviterer til det årlige Hundekjørerseminaret på Harestua 25. og 26. september 2010. Årets vinner av Finnmarksløpet 1000 km, Ralph Johannessen og 3x vinner av Iditarod, Lance Mackey er blant foredragsholderne.

Arrangørene av seminaret reklamerer med et rikt og interessant program og mange spennende utstillere.

Ralph Johannessen vil blant annet ta oss med på en reise gjennom årets Finnmarksløp hvor han skildrer stemninger, beskriver løpsutviklingen,
konkurrentene og strategiene underveis. Hans tittel på foredraget er "Preging av konkurranse trekkhunder og Finnmarksløpet fra innsiden."

Stor interesse vil det også bli rundt den nå historiske hundekjøreren Lance Mackey fra Alaska. Ingen har tidligere kunnet skilte med fire strake seire i Iditarod og fire strake seire i Yukon Quest! Mackey vil holde to foredrag i følge Hakadal Sledehundklubb sine nettsider.

Hundekjørerseminaret på Harestua samler vært år hundekjørere og andre interesserte fra hele Skandinavia og har en tradisjon på meget godt program og en trivelig ramme. www.finnmarkslopet.no oppfordrer alle som har mulighet, til å få med seg en spennende helg på Harestua!

For mer info om seminaret på Hakadal Sledehundklubb sine nettsider, klikk her