Tror ikke på avansement

- Jeg tror rekkefølgen blir den samme, sier Kjell Brennodden. Han tviler på at han vil plukke plasser fram mot mål. Brennodden senior gikk ut med 8 hunder klokka 13.35, to timer etter at junior, Jo Are Brennodden kom inn på sjekkpunktet.

Skrevet av: Mina Sveen
Foto: Mina Sveen
Dato: 18.03.2010 13:57

- Jeg tror rekkefølgen blir den samme, sier Kjell Brennodden. Han tviler på at han vil plukke plasser fram mot mål. Brennodden senior gikk ut med 8 hunder klokka 13.35, to timer etter at junior, Jo Are Brennodden kom inn på sjekkpunktet. Her jobber Jo Are Brennodden med hundene etter å ha kommet inn mens Kjell Brennodden snakker med TD før han reiser.

Brennodden senior gikk ut med 8 hunder klokka 13.35, to timer etter at junior, Jo Are Brennodden kom inn på sjekkpunktet. Både junior og senior har i løpet av uka uttalt at de skulle ønske det ble seier på Kjell Brennodden i år, men ingen av dem har tro på det nå. 

Det tegner til å bli en flott dag i sporet, med sol og varme som en sterk kontrast til kulda på Tanaelva i natt. Brennodden har Reitan ca 50 minutter etter seg dersom denne er klar til å starte etter sine åtte timer. Det ingen grunn til å tro noe annet, alle har så langt startet presis. Bak Reitan kommer Sigrid Ekran, som hadde en kald natt på Tanaelva, men som nå ser opplagt og fornøyd ut.

De øvrige som er på sjekkpunktet nå er Tunheim,Engen, Johansen og Karlstrøm.