FL1000: Muntert i front

Det er natt og det er 4. døgn på sporet. Det er rå maktkamp i teten, men likevel sitter humoren løst blant gutta på sjekkpunkt.

Skrevet av: Anki Ødegaard
Dato: 17.03.2010 02:59

Det er natt og det er 4. døgn på sporet. Det er rå maktkamp i teten, men likevel sitter humoren løst blant gutta på sjekkpunkt.

Ralph Johannesen ble lett flakkende i blikket da Ketil Reitan suste inn til Varangerbotn 22 minutter etter at Johannsen skrev seg inn. Reitan har kjørt 15,7 mil i et strekk, og likevel har han slått Johannesen med 8 minutter fra Neiden. Det indikerer at 16-timers hvil i Kirkenes kan ha vært en grei strategi.

Reitan spør Johannesen hvordan det går, Johannesen svarer at han synes Reitan har kommet altfor fort bakfra og mener han kunne spart seg det. Han er trøtt og sliten, og synes det gikk smått over fra Neiden. Reitan er forståelsesfull og påpeker at Johannsen ikke har vært på hotellferie i Kirkenes og legger ut om badekar og myke hotellsenger. Johannesen har ikke så mye å tilføye der. Reitan sier videre at han måtte avansere i feltet for å treffe litt nye folk.

Da Robert Sørlie ankommer som nr 4, bak Harald Tunheim, møtes han med diverse intrukser fra handler Galaaen, Robert lytter og nikker til han får beskjed om å få opp farta med foring og hundestell. Da kommer det tørt fra Sørlie; det er jo du som hefter meg her!