Viktig informasjon

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 26.01.2010 11:13

Finnmarksløpet har også i år vært heldig og fått Charlotte Leschbrandt til å være sjefsveterinær. Hun har med seg et fantastisk rutinert team med veterinærer fra Canada, USA, Sveits, Spania og Norge. Klikk på Les mer og last ned informasjon fra Charlotte. Her er fakta, råd og tips.

Veterinærteamet er sammensatt av meget kompetente veterinærer med erfaring fra blant annet Iditarod, Yukon Quest, Pirena og Finnmarksløpet. - Mange bruker av sin ferie og prioriterer Finnmarksløpet framfor flere av de andre store sledehundløpene i verden, sier Charlotte Leschbrandt. At de ønsker å komme til Finnmark sier Charlotte har sammenheng med godt faglig miljø, hyggelige og dyktige kjørere, godt arrangement med god stemning rundt løypa. - Det er også noe spesielt å komme så langt nord med den flotte naturen og lokalbefolkningen som er unik, fortsetter Charlotte.

Årets sjefsveterinær oppfordrer alle til å lese årets info fra sjefsveterinæren. - Skrivet inneholder alt fra navn og erfaring på hele teamet, til fakta og nyttige råd og tips, avslutter Charlotte som gleder seg stort til årets løp.

Dokumentet ligger under fanen veterinær på forsiden, eller du kan du laste det ned her, klikk her for pdf. klikk her for word