Stor ståhei i Tana - og sjekker til de tre første!

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 05.03.2004 19:11

Når de første spannene når Tana bru, er trolig det meste av bygda på beina. Søndag er det markedsdag i Tana og arrangørene håper på mange folk og liv og røre i sentrum på kvelden når Finnmarksløpet passerer. De tre første hundespannene som ankommer Tana bru sentrum vil få en gavesjekk hver på på 2500. Sjekkene deles ut av ordføreren i Tana.

Løypa går gjennom Tana bru fra Elektronord til Tanatorget/Sparebank1. De første hundespannene er venta til sentrum tidlig søndag kveld. Ordføreren vil vente på dem utenfor banken, og dele ut 2500,- hver til de tre første kjørerne. Premiene er betalt av næringslivet i Tana og kommunen.

Søndag er det duka for folkefest, med torghandel og søndagsåpne butikker. Hele helga er det ungdomsarrangement som samler ungdom fra hele østfylket. Ungdommens kulturmønstring går av stabelen på lørdag i kinosalen.

- Oppfordringa må bli: sjekk ut programmet, møt opp på arrangementene, bli med å lage liv i Tana bru når kjørerne passerer sentrum, sier LAura Kjølås i Tana kommune. Hun oppfordrer også handlere, presse og andre som følge rløpet til å ta kjøre til Tana bru søndag.

Mer på www.tana.kommune.no