Brikkene faller på plass

Skrevet av: Hanne Rosenberg/Niels Westphal
Dato: 11.02.2004 22:43

Under Finnmarksløpet er det ca. 250 frivillige i arbeid og uten disse hadde Finnmarksløpet aldri blitt arrangert. Forrige uke ble det avholdt orienteringsmøte for de frivillige på ”ledernivå” og sportslig leder Harald Tunheim (bildet) kunne konkludere med at Finnmarksløpet 2004 er i rute.

Det er et stort apparat som settes i sving når Finnmarksløpet går av stabelen. Mange brikker skal falle på plass og det er helt avgjørende at alle på forhånd er briefet om de oppgavene de skal utføre. Møtet med de frivillige "lederne" var ett av mange møter nå i innspurten mot starten den 6. mars.

Alta Trekkhundklubb har 23 hovedmedlemmer og 20 familiemedlemmer. 10 av disse medlemmene skal kjøre årets løp og det sier seg selv at man er helt avhengig av de mange frivillige som stiller opp år etter år. Mange av funksjonærene som stiller opp har arbeidet med løpet i årevis.

Flere ganger vinner av Finnmarksløpet, Harald Tunheim er sjef for det sportslige arrangementet og etter møtet var den en fornøyd Tunheim som kunne oppsummere møtet.

- Når det gjelder planlegginga av årets løp, så er vi i god rute. Det ser veldig bra ut, forsikret han.

Foto: Hanne Rosenberg