JAHNSEN VANT FEMUND500

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 09.02.2004 16:33

Petter Jahnsen fra Tufsingdal (bildet) vant Femund500 en knapp halv time foran Bjørnar Andersen fra Oslo. Den 4. mars stiller begge til start i Finnmarksløpet og det er klart for revansjeoppgjør.

Femundløpets 500 kilometer ble en knallhard minuttstrid med Petter Jahnsen og Bjørnar Andersen i hovedrollene. De to fulgte hverandre tett i store deler av løpet, men sterk kjøring av Pete på de siste etappene, sørget for at seiren gikk til 38- åringen fra Tufsingdal.

Yngstemann i "Team-Sørlie", Bjørnar Andersen måtte ta til takke med andreplass, men slo lagkamerat Kjetil Backen som endte på tredjeplass. Fjorårets andremann i Finnmarksløpet, Ralph Johannesen fra Geilo ble nr. fire kun 8 minutter etter Backen.

På plassene bak disse fulgte Frode Holten fra Røros, Tore Bergby fra Skien, Idatarod-vinner Robert Sørlie og Øyvind Skogen, også han fra Skien. Med unntak av Kjetil Backen som skal kjøre Iditarod i Alaska og Tore Bergby som ikke er påmeldt, er alle disse å finne i Alta når starten for årets Finnmarksløp går 4. mars.

Ps. Robert Sørlie stiller ikke som kjører i årets Finnmarksløp, men vil være tilstede under store deler av løpet som Finnmarksløpets ekspertkommentator.

Mer om Femundløpet finner du på www.femund500.com