Hanne ny daglig leder

Skrevet av: Arne Oddvar Nilsen/Finnmarksløpet Pressetjeneste
Dato: 22.05.2005 13:09

Hanne Rosenberg er tilsatt som ny daglig leder i Finnmarksløpet AS. Styreleder for selskapet, Nina Prebensen, har fungert som daglig leder i vinter, men nå har Finnmarksløpsveteranen Hanne Rosenberg overtatt. Finnmarksløpets webbsider kommer tilbake med en fyldigere presentasjon av og intervju med Hanne på webbsida om ikke lenge. Les pressemeldinga fra Finnmarksløpet AS:




Pressemelding

Finnmarksløpet AS ansetter Hanne Rosenberg som ny daglig leder.

Rosenberg har lang erfaring med Finnmarksløpet. Hun har jobbet med alt fra seremonier, presse, og vært leder for løpet. Rosenberg har arbeidet i 13 år med 4H gården på Aronnes, hvor det nå er i ferd med å foregå et generasjonsskifte. Hanne har erfaring fra reklamebransjen, undervisning, organisasjonsarbeid.

Styret i Finnmarksløpet har stor tiltro til at Rosenberg skal løfte Finnmarksløpet videre. Hanne har svært bred erfaring fra ledelse og organisasjonsarbeide. Dette ønsker Finnmarksløpet å nyttegjøre seg. Hennes største styrke er trolig hennes måte å håndtere mennesker på. Detter er noe vi i Finnmarksløpet er svært opptatt av.

Finnmarksløpet satser sterkere på ny organisasjonsstruktur. Fokus på detaljer i gjennomføringen av løpet, økt pressekontakt og sterkere samarbeide med samarbeidspartnere. En ønsker også å styrke samarbeidet med alle kommunene og sjekkpunktene langs løypetraseen.

Finnmarksløpet arbeider også for eget opplærings- og motivasjonsprogram for de som arbeider frivillig i arrangementet.

Finnmarksløpet er en profilbærer for Finnmark vinterstid. Dette varemerket skal styrkes ytterligere. Profileringsverdien er i dag anslått til ca. 25 millioner kroner (Berglund 2005), og da er ikke verdien av hjemmesiden på WEB tatt med. Med 6.3 millioner treff på hjemmesiden i mars måned, mener vi at Finnmarksløpet har en unik posisjon for fylket og kommunen(e) profileringsmessig.

Finnmarksløpet ønsker å lære av Iditarod. Et av målene er å bli like gode og store som Iditarod. Iditarod er stort i Alaska og USA. Finnmarksløpet er størst i Europa.

Finnmarksløpet AS
Nina Prebensen
Styreleder