Finnmarksløpet

Webshop

- Nå er jeg jo nødt til å kjøre

Skrevet av: Stig M. Arctander
Dato: 10.02.2005 10:12

Det sier en overrasket, men glad Jan Gunnar Vian, etter å ha fått beskjed om at han er vinner av gratis startkontigent til årets Finnmarksløp. Den endelige avgjørelsen om å starte eller ikke var ikke tatt da Finnmarksløpet kontaktet ham og fortalte den gledelige nyheten. - Spannet kommer til å gå, sier han videre, men jeg er ikke sikker på om jeg selv følger med eller om det blir handleren min som kjører.

Jan Gunnar hadde tenkt å be om å bli strøket av listen over startende.

-Men nå kan jeg jo ikke det, lyder den klare beskjeden fra årets kontingentvinner.

Jan Gunnar begrunner sin lille tvil med for lite trening og for mye arbeid. Ja jobben er sågar i ferd med å ta overhånd! Så da kommer hundekjøringen i andre rekke. Egentlig i tredje, etter familien. Ønsker jo å ha både familie og jobb lengre enn til Finnmarksløpet. Å slippe å betale kontingenten gjør jo det hele straks mye lettere, og vinneren gir tydelig utrykk for at han setter veldig stor pris på denne første lille ”seieren”.

Årets vinner er fra Alta og tilhører Alta Trekkhundklubb. Starter han får han hele sin kontingent returnert. Dette fordi han var blant dem som klarte det kunststykket det er å melde seg på løpet innen fristen. Godt gjort Jan Gunnar!

I år er startkontingenten på 6.500nkr for 1000km og 3.500nkr for 500km. Jan Gunnar Vian, eller hans handler, starter i 500km klassen.

Partnere