Finnmarksløpet

Webshop

NRK satser stort

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 17.02.2016 13:45

NRK1 vil som vanlig sende halvtimes lange sendinger hver dag under løpet. I snitt har disse sendingene hatt 400 000 seere. Finnmarksløpet er populært, dette er gode tall kan kringkaster bekrefte.

Vi har fått et foreløpig sendeskjema for NRK1
Lørdag 5. mars vil sendingen bli noe kortere enn vanlig, til gjengjeld ser det ut til at man får innpass i ettermiddagens sportssending kl. 17.45. Her er det mulighet for veldig høye seertall.
Søndag 6. mars er sendingen satt opp fra kl. 22.25 til 23.00. Dette blir i bakkant av VM-kveld skiskyting.
Mandag 7. mars er det ikke umulig at man kan ta inn vinneren av 500 klassen på direkten. Sendingen er satt opp kl. 22.30.
Tirsdag 8. mars er planen å sende fra kl. 22.45 til 23.10, i bakkant av Ski Tour Canada.
Onsdag 9. mars blir sendingen å gå litt tidligere enn vanlig. kl. 21.50 - 22.20, også den i bakkant av Ski Tour Canada
Torsdag 10. mars er Finnmarksløpssendingen satt opp kl. 20.35 og den vil vare i ca. 20 minutter. Denne blir i bakkant av VM-kveld skiskyting.
Fredag 11. mars er det klart for årets siste sending. Den er satt opp mellom kl. 22.25 og 23.00. Denne sendingen er også i bakkant av VM-kveld skiskyting.

På vår hjemmeside vil vi holde deg oppdatert med sendetidspunkter, likeså vil vi legge ut linker til å kunne se sendingne på nett i etterkant.

PÅ PLASS: Carina Olset og Hans Petter Dalby er klare til å gi deg daglige tv-sendinger fra Finnmarksløpet 2016.

PÅ PLASS: Carina Olset og Hans Petter Dalby er klare til å gi deg daglige tv-sendinger fra Finnmarksløpet 2016.

Stor nettsatsning

NRK Finnmark har høy prioritet på Finnmarksløpet og vil bruke mer ressurser enn noen gang til å dekke løpet. Foreutenom mange herlige radioreportasjer vil det selvsagt bli et stort antall artikler og bilder på distriktskontorets nettside.
Rosinen i pølsa, blir daglige flerkameraproduksjoner direkte på nett. Gyda Hesla og co, skal følge teten i FL-1000 fra start til mål.

Det begynner med en maratonssending fra starten. Denne vil foregå fra ett kvarter før start til siste deltaker er ute i sporet. Ekspertkommentator blir Trond Ørslien, som har lang erfaring både med hundeslede og mikrofon.
Etter dette blir det livesendinger med gjester og reportasjer ute fra sjekkpunktene. Klokkeslett er i ikke 100% avklart, men det blir kveldssendinger.
Siste nettsending fra NRK Finnmark blir målgangen på FL-1000.

Du kjære seer, trenger ikke tenke på klokkeslett. Følg med på denne nettsiden, så skal vi holde deg orientert.


Partnere