Finnmarksløpet

Webshop

-E de ikke sjampis til femtemann?

Skrevet av: Stig Martin Arctander
Dato: 13.03.2004 09:41

Arne Karlstrøm kom inn 0702 lørdag morgen. Det første han sa da han fikk flasken med Arctic Water var:- E de ikke shampis te femtemann?

På spørsmål om når han kjørte forbi Frode Holten, svarer han at han ikke har kjørt forbi. Frode kjørte feil mot Stilla. Men han fant visst tilbake til sporet igjen. Arne regnet med å ta igjen Frode i alle fall da han så at det bare skilte ti minutter på Jotka.

Når det kommer til føreforholdene under løpet er Arne klar på at han ikke liker å være våt på beina. Han har prøvd alle føreforhold;fjell, berg, jord, snø, sand, stein, mold og vann. Men når det gjelder hundene har de taklet det veldig fint. Arne selv har slitt mest med å huske navnene på hundene sine da han ble veldig trøtt. Det kan jo være en utfordring.

Mellom Polmak og Levvajok ønsket Arne å ringe kona for å bryte løpet. Han følte det var meningsløst å fortsette. Men han hadde ikke mer penger igjen på telefonkortet. Nå ville han jo heller ikke at det skulle stå ”BRUTT” på resultatlista. Så Arne Karlstrøm, kjempen fra Langfjordbotn, er fornøyd med å være i mål.

Partnere