Finnmarksløpet

Webshop

Tentipi sørger for lavvoer

Skrevet av: Niels Westphal
Dato: 05.03.2015 12:41

Tentipi er en av Finnmarksløpets nye samarbeidspartnere i år. Under årets løp vil lavvoer fra Tentipi bli å finne både i Alta sentrum og som en viktig del av Finnmarksløpets Siida som skal følge løpet rundt på sjekkpunktene.

Geir Volden er forhandler av Tentipi i Finnmark og er glad for samarbeidet med Finnmarksløpet.

- Finnmarksløpet er ren natur, hund og verdier som vi føler oss knyttet til, sier han. 

Storlavvo på sentrum

I Alta sentrum setter Volden opp en stor lavvo av typen Stratus 72 og en mindre lavvos av tyepn Safir 9. Disse skal inneholde Finnmarksløpets egen butikk under løpet, i tillegg til brukes til arrangementer for blant gjester og andre under løpet. Butikken vil være åpen på startdagen, og ved målgang utover uka. 

- I tillegg bidrar vi med fire lavvoer av typen Sirrus 20 og 28 til Finnmarksløpets Siida, forteller Geir Volden.

Volden er forhandler for Tentipi i FInnmark som er et svensk varemerke som produserer lavvoer med tilbehør til alle formål. I tillegg til å levere lavvoer til Finnmarksløpet, selger og leier Volden ut lavvoer til all slags bruk.

- Det er noe helt spesiliet å være i en lavvo. Enten det er familieselskap, bryllup, firmafesten, eller ferieturen. Uansett bruk er det et fantastisk konsept, mener Geir Volden.

På vestfjellet utenfor Alta har han satt opp en villmarkskamp med lavvoer og en helt spesiell teltkonstruksjon, kalt Arctic Dome. 

- For Tentipi er jo Finnmarksløpet en måte å vise fram hva vi har å by på i Finnmark, sier han.

Partnere