Finnmarksløpet

Webshop

Scene Finnmarks livescene til Karasjok

Skrevet av: Ketil Steigen
Foto: Jan Alsaker
Dato: 12.03.2014 13:58

Tre forrykende show er tilbakelagt i Tana, Kirkenes og Varangerbotn. Responsen har vært enorm og energien er på topp når nå Scene Finnmarks omreisende livescene setter kursen mot Karasjok. Der blir det show ca klokken 19:00. Møt opp!

I kveld er Agnete Johnsen forhindret fra å delta, men fortvil ikke! Scene Finnmark har selvsagt hentet inn en erstatning fra absolutt øverste hylle. Selveste Anneli Drecker tar over i Karasjok og vi garanterer et spektakulært show!

For mindre enn en uke siden ble Anneli Drecker hyllet av noen av Norges fremste artister gjennom TV-programmet "Hver gang vi møtes" på TV2.  Ikveld står hun altså på scenen i Karasjok sammen med blant annet Duolva Duottar for å ta imot hunder, førere  og publikum.

I tillegg til Anneli Drecker og Duolva Duottar presenterer Scene Finnmark en rekke andre kvalitetsinnslag med bl.a  Per Tor Turi, Eva Jeanette Iversen og Elle Márja Eira.

Finnmarksløpets livescene
Onsdag 12. mars: kl 19:00 Karasjok
Torsdag 13. mars: Ved målgang Alta

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

Partnere