Finnmarksløpet

Webshop

Premiere på Finnmarksløpets livescene!

Skrevet av: Ketil Steigen
Foto: Scene Finnmark
Dato: 09.03.2014 11:34

Allerede i kveld er det premiere i Tana Bru! Forståelig nok er klokkeslettet uklart, men det er ingen tvil om når showet starter: Etter hundespannenes ankomst!

Noen av Nord-Norges mest kjente artister sørger hvert år, i likhet med hunder og hundeførere for å prikke inn formen til vinterens vakreste eventyr. På utvalgte checkpoints langs ruten kan du under hele Finnmarksløpet få med deg et spektakulært show med artister i toppklassen som ønsker deltagerne velkommen. 

I år er Scene Finnmark og Finnmarksløpet ekstra stolte over å presentere Finnmark sin egen Agnete Johnsen og Duolva Duottar på Scene Finnmarks omreisende livescene! Møt opp og ta imot hundespann, førere og våre artister!

Om artistener:

Agnete Johnsen
Agnete Johnsen fortsetter sin sterke utvikling som artist etter gjennombruddet som frontfigur og vokalist i The Blacksheeps. Hun bekreftet at hun er et kjempetalent da hun fikk andreplassen i sterk konkurranse med dyktige artister i Stjernekamp på NRK i fjor. Hennes siste sprell var den uoffisielle – men langt bedre – OL-låta «Gull» som hun gjorde sammen med Dagbladets TV-serie «Kongen av OL». Scene Finnmark er stolte av å hente Agnete hjem til Finnmark slik at hun kan bidra under Finnmarksløpets omreisende livescene!

Duolva Duottar
Duolva Duottar er en samisk rapgruppe bestående av Ole Mahtte Gaup, Ivan André Skum, Anne Inger Marit Buljo og Fred-René Øvergård Buljo. De ble i 2008 kåret til Årets Ung Artist av Scene Finnmark og kom senere til finalen i Norske Talenter på TV 2. De har turnert i alle nordiske land og Russland, og gav ut i 2011 albumet Da lea Duolva Duottar.  

Finnmarksløpets livescene
Søndag 9. mars: Ved ankomst Tana Bru
Mandag 10. mars: Ved ankomst Kirkenes
Tirsdag 11. mars: kl 19 Varangerbotn
Onsdag 12. mars: kl 18 Karasjok
Torsdag 13. mars: Ved målgang Alta

 

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

 

Partnere