Finnmarksløpet

Webshop

North Energy byr på gourmetmiddag

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 13.03.2014 11:50

Mat hører med til livets små og store begivenheter, og 4.plassen i FL-1000 er definitivt en begivenhet av de store.

I år vil North Energy gjøre stas på 4.plassen og inviterer derfor både musher og handlere til 3-retters gourmet-middag i egne lokaler. Middagen tilberedes av den lokale gourmetkokken Asbjørn Sandøy -  også kjent som Kokkejævel. Kokkejævel leverer sine retter under mottoet «Vi smattes», så her kan deltakerne se fram til en matopplevelse Finnmarksløpet verdig.


Vertskap for middagen er CEO i North Energy, Erik Karlstrøm, sammen med inviterte ansatte fra North Energy. De ansatte som deltar er trukket ut som vinnere i interne konkurranser hos North Energy knyttet til Finnmarksløpet.

North Energy har vært elitepartner til Finnmarksløpet siden 2008 og på lik linje med Finnmarksløpet har North Energy sterke røtter i nord. Entusiasmen for løpet blant de ansatte i oljeselskapet er stor. For North Energy er samarbeidet med Finnmarksløpet også med på å integrere de ansatte i lokalsamfunnet. Flere tilflyttere har begrenset nettverk ved siden av jobben og ved å delta i dugnadsarbeidet får de en større bekjentskapskrets og knytter nye kontakter.

Partnere