Finnmarksløpet

Webshop

Harila og Finnmarksløpet

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 01.03.2014 20:50

Bilgiganten i Finnmark er en svært viktig partner for Finnmarksløpet. Det er ikke få Toyotaer som ruller rundt mellom sjekkpunkt under et Finnmarksløp. Behovet for flere biler stiger i takt med løpets ekspansjon.

- Harila er en fantastisk partner, de er fleksible og de har produkter som er veldig vesentlig for oss, forteller daglig leder i FL, Svanhild Pedersen. – I tillegg må jeg få si at jeg synes det er utrolig stas å møte disse flotte bilene med dekoren dere ser på bildene, sier Pedersen.

Markedsansvarlig i Harila, Nina Beate Jensen, roser også samarbeidet. - Vi er svært stolte over å være en del av dette vakre vintereventyret. Vår sponsorfilosofi innebærer i stor grad sport og kultur samt trivsel og utvikling i vårt lokalmiljø. Vi ser derfor mye positivt i å kunne knytte oss opp mot Finmarksløpets identitet, som i stor grad sammenfaller med våre verdier. Finnmarksløpet er ikke bare et viktig arrangement for Finnmark, men en viktig og spektakulær tradisjon for hele nordområdet. Vi står klare til start - og ser fram til å  "kjøre løpet sammen", sier Jensen.

Vi er kanskje litt subjektive, men våger å påstå at bilene er knalltøffe.

Besøk gjerne hjemmesiden til Harila/Avis og husk at du kan følge Harila-gruppen Toyota og Lexus på facebook


Partnere