Finnmarksløpet

Webshop

Spennende nyetablerer med på laget

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 18.12.2013 11:40

Jobzone er landets tredje største bemannings- og rekrutteringsbyrå. Bedriften eksponerer, og vil i løpet av 2014 etablere seg i Finnmark. Jobzone i Nord-Norge har spesialisert seg innen bygg- og anleggsbransjen, men bemanner også merkantile fagområder. Konsernet har Norske eiere, og er en franchisekjede med lokalt eierskap i avdelingskontorene. De ble etablert i 2002 og har ekspandert kraftig i løpet av 10 år. Det er en meget solid bedrift som nå er med i vårt partnerteam.

GRETE WILSGAARD, daglig leder i Jobzone Troms og Finnmark

- Finnmarksløpet passer veldig godt inn i vårt konsept, og løpet har blitt en nasjonal begivenhet som viser Nord-Norge på sitt aller beste, sier daglig leder for Jobzone Troms og Finnmark, Grete Wilsgaard. Hun vil også berømme profesjonaliteten til administrasjonen som hun har hatt flere møter med denne høsten. – Jeg er svært imponert over måten de har presentert løpet, og synliggjøringen av hva en samarbeidsavtale innebærer. I forbindelse med etableringen av kontor i Finnmark, vil vi få mye igjen for å være partner med Finnmarksløpet, understreker Wilsgaard.
- Det nye kontoret vil bli etablert i Alta, og skal i hovedsak dekke behovene til aksen Alta – Hammerfest, men hele Finnmark er interessant, forteller Grete som i disse dager skal ut med stillingsannonser i forbindelse med nyetableringen. 

 

Fornøyd daglig leder

- Vi er veldig tilfredse over å ha fått Jozone med på laget. De er en spennende bedrift, med store ambisjoner. Jobzone representerer en annen type virksomhet og kompetanse enn vi har i nettverket vårt fra før, og passer således veldig godt inn i vår portefølje.
At de nå etablerer seg også i Finnmark, og samtidig knytter seg til Finnmarksløpet, tror vi vil være en vinn-vinn for begge parter. Jobzone er en god forsterkning i det allerede solide teamet vi har med oss, slår Pedersen fast. 



Partnere