Finnmarksløpet

Webshop

Violet Road til startbanketten

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 23.11.2013 12:00

GLADE ARRANGØRER OG VIOLET ROAD: SpareBank 1 Nord-Norge (representert med John Ivar Nilsen som er banksjef i Alta) og Svanhild Pedersen som er daglig leder i Finnmarksløpet AS, ønsker Violet Road hjertelig velkommen til SpareBank 1 Nord-Norges startbankett for Finnmarksløpet, fredag 7. mars 2014.

Violet Road er Nord-Norges hotteste band for tiden. De fyller konsertsaler og sprer glede i det ganske land. Fredag 13. desember har de konsert i Alta. Den har vært utsolgt i lang tid. Vi føler oss ganske sikre på at hundekjørere, handlere, samarbeidspartnere og øvrige gjester vil få en musikalsk opptur når gutta fra Troms entrer scenen på SpareBank 1 Nord-Norges gigantiske startbankett i Finnmarkshallen 7. mars 2014.

Slik beskriver bandet seg selv:
Et rede fylt med fire brødre, en vokalist med stemmen utenpå skjorta, popmusikk, melankolske stemninger, en fandenivoldsk feststemning, vakre harmonier, trekkspill, mandolin, saksofon, tangenter i alle fasonger, stilige hodeplagg og en tøtsj av svensk visetradisjon.

Bandets største hit, så langt, er utvilsomt ”Can You Hear The Morning Singing”. Har du ikke fått den på hjernen allerede, så klikk på nederste youtubeavspiller. Vil du ha en kort bandpresentasjon? Da klikker du på den øverste youtubeavspilleren.


Partnere