Finnmarksløpet

Webshop

Dahle ble førstemann

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 16.09.2013 10:28

Da er vi i full gang med påmeldingen til Finnmarksløpet 2014. Første deltaker ut på lista over påmeldte ble tidligere FL-500 champion, Jan Vidar Dahle fra Pasvik. Dahle hadde betalt registreringsavgiften på 2 000 kroner allerede uken før påmeldingen startet, og stod dermed som eneste godkjente påmelding i ett døgn alene. Nå har Dahle fått selskap av flere hundekjørervenner ute på nettsiden som viser godkjente påmeldinger. For å få påmeldingen godkjent må deltakere ha fylt ut den elektroniske skjemaet, sendt inn bilde og ha betalt registreringsavgift. 

Fristen for å være med i første startrekkefølgetrekning er allerede 30. september. Vi venter spent på hvor mange som vil være påmeldt innen den tid. En hyggelig høstøvelse er å lese gjennom deltakerprofilene. Til deltakere som ikke har fylt ut skjemaet enda, skriv gjerne utfyllende på alle punkter. Det liker publikum.

DETTE INERVJUET HUSKER VI: Jan Vidar Dahle har akkurat gått i mål som vinner av FL-500 i 2008. Etter målpassering fortalte han en rørende historie om tidenes nordlysshow, og hans gentlemanspassering av Katy Meier etter Jotka 2. Intervjuer var Hans Petter Dalby.

Partnere