Finnmarksløpet

Webshop

Tidenes starthelg

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 13.09.2013 12:12

Generalsamarbeidspartner SpareBank 1 Nord-Norge har valgt å legge sitt konserntreff til starthelgen, og inviterer alle sine 900 ansatte til Finnmarksløpet. Dette betyr blant annet at startbanketten blir en storslått åpningsfest med plass til ALLE.

 

VELKOMMEN TIL FINNMARKSLØPET 2014: Fra venstre; Kari Flesvik (direktør Rica hotel Alta), Torkild Torkildsen (direktør for samfunnskontakt Hurtigruten ASA), Svanhild Pedersen (daglig leder Finnmarksløpet), Geir Håvard Hanssen (kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge), Hilde Bjørkli (reiselivssjef NordNorsk reiseliv avd Alta), Laila Davidsen (ordfører i Alta) og Jon Ivar Nilsen (banksjef SpareBank 1 Nord-Norge i Alta). 

Fra sal til hall

Finnmarksløpet har i en årrekke avviklet alle banketter hos vår elitepartner, Rica hotel Alta. I 2014 flytter vi, i samarbeid med Rica og SpareBank 1 Nord-Norge, startbanketten fra Finnmarkssalen på Rica til Finnmarkshallen.

Dette gir plass til opp mot 1500 deltakere. SpareBank1 Nord-Norges ansatte vil utgjøre en stor del av forsamlingen, men understreker at dette skal komme kjørere, handlere og andre som vil være med på åpningsfesten til gode.
- Innholdet i banketten vil langt på vei være det samme som tidligere, men neste års deltaker vil oppleve en ramme rundt banketten som de aldri tidligere har sett, sier kommunikasjonssjef i SpareBank 1 Nord-Norge Geir Håvard Hanssen.
Hanssen vil understreke at det er kjørerne som er kveldens æresgjester og vil få fokus. – Finnmarksløpet handler om hunder og kjørere som delta i et ekstremt hundeløp, men er også en fantastisk arena hvor publikum kan møte disse. En større bankett gjør det mulig for flere å få være nær og oppleve spenningen før start.

 

Hurtigruten kommer

En annen gledelig nyhet er at Hurtigruten i samarbeid med Finnmarksløpet har besluttet å legge sitt største hurtigruteskip til kai i Alta. Dette gir hotellkapasitet til å ta imot de ansatte i SpareBank 1 Nord-Norge. I tillegg blir det en unik mulighet for alle som er i Alta starthelgen til å kunne benytte skipets restaurant og øvrige fasiliteter.
MS Midnatsol vil ankomme Alta fredag 7. mars og bli liggende til søndag morgen. - Vi synes det er positivt og hyggelig å være en samarbeidspartner med Finnmarksløpet, og vi kan bidra til å styrke løpet ytterligere. Profilen til løpet passer godt med Hurtigrutens profilering i arktisk og Finnmark spesielt. MS Midnatsol er vår aller nyeste og største hurtigruteskip, sier Torkild Torkildsen, direktør for samfunnskontakt i Hurtigruten ASA.

 

Glad for økt kapasitet

Daglig leder i Finnmarksløpet, Svanhild Pedersen, gleder seg til å ønske kjørere, handlere, partnere og publikum velkommen til åpningsfest i Finnmarkshallen. – En av våre utfordringer de siste årene har vært kapasitet for kjørernes team og publikum. I 2014 får alle som ønsker det, mulighet til å delta på startbanketten sammen med kjørere, partnere og øvrige gjester, forteller Pedersen.
- Vår hovedoppgave er først og fremst å arrangere hundeløp. Men vi vil at flere skal få ta del i opplevelsen.  Dette betyr at vi kommer til å øke arenakapasiteten både ved start og restart, avslutter Pedersen som ser fram til tidenes åpningshelg. 

Partnere