Finnmarksløpet

Webshop

Beste stell av hund

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Foto: Davina Muller
Dato: 17.03.2013 15:37

Årets avsluttningsbankett for FL-1000 ble en humørfylt og hyggelig affære.

STORE SMIL: Pallen i FL-1000, Arnt Ola Skjerve, Thomas Wærner, Inger-Marie Haaland og humørspreder Kine L. Skaar.

FL-500 kjører, Dag Broch, styrte det hele med sin løsslupne konferansierrolle.
Scene Finnmarks Orkester (SFO) sørget for rytmiske toner. Våre eminente fotografer fikk vist fram noen av sine gullkorn mens ”Wavin Flag” drønnet ut over PA-anlegget. Framfor alt var det kjørernes kveld. Noen gode historer ble fortalt og som vanlig var applausene mange og lange.

Prisen for best stell av hund (bildet over) gikk til Sigrid Ekran, en pris som henger høyt. Vi skal føye inn veterinærenes begrunnelse senere. Prisen ble delt ut av sjefsveterinær, Hanna Fredriksen.

Arctic Alps cup ble vunner av Jean Phillipe Pontier. Han var eneste deltaker som fullførte både La Grande Odysse og FL-1000. 
Rypa, som er en pris til mest uheldige kjører, gikk selvsagt til Kjell Brennodden for sin fallulykke på tur ut av bobilen.

Frivilligprisen (bildet over), som gis av Finnmark Fylkeskommune, gikk til Jan Arne Jakobsen. Jakobsen har hatt ansvaret på det hektiske sjekkpunktet i Skoganvarre i mange år. Den velfortjente prisen er på 4 000 NOK. 

Høgskolen i Finnmark delte ut handlerprisen (bildet over), den gikk til Eirill Therese Zahl Larsen. Også denne begrunnelsen skal vi legge inn i reportasjen senere.

Scenenummeret som nok blir husket lengst, var Roger Perssons ”Dog Step Number 5”. Den kan ikke beskrives, den må sees. 

Partnere