Finnmarksløpet

Webshop

Go! Finnmark - Finnmarksløpets livescene!

Skrevet av: Ketil Steigen
Foto: CPM Proffen
Dato: 10.03.2013 12:42

Finnmarksløpets livescene!

Møt Slincraze og Frost i Tana allerede ikveld!

Tid og sted: Tana Bru (ved hotellet) søndag 10.mars, klokken 18

Noen av Nord-Norges mest kjente artister har i likhet med hunder og hundeførere sørget for å prikke inn formen til vinterens vakreste eventyr. På utvalgte checkpoints langs ruten kan du under hele Finnmarksløpet få med deg et spektakulært show med dansere og artister som ønsker deltagerne velkommen.

Første stopp er Tana søndag 10 mars. Her er noen av høydepunktene det du kan få med deg der:  

Frost:Aggie Peterson og Per Martinsen. De etter hvert legendariske elektronica-ekspertene har endelig hevet seg rundt og er med på årets roadshow. Aggie og Per har preget electronicascenen i en halv mannsalder og leverer stadig nytt overlegent bra materiale. I fjor gav de ut studialbumet Radiomagnets som er inspirert av spøkelsesbyen Pyramiden på Svalbard. Dermed er det lov å forvente arktiske, mystiske steminger som skapt for Finnmarksløpet!

 

SlinCraze:  At Nils Rune Utsi, best kjent som SlinCraze har noe stort på gang er det liten grunn til å tvile på. I år har han vunnet intet mindre enn to prestisjetunge stipender.  Både Ramp-prisen og Årets Sapmi  Music artist fant veien til unggutten fra Masi. SlinCraze er noe av det mest spennende som har skjedd på den norske rap-scenen på lang tid. Har du vært på konset med SlinCraze vil du sannsynligvis være helt enig med Åge Aleksandersen som under Ramp-prisutdelingen uttalte: Jeg forstår ikke hva han synger om , men opplevelsen er hevet over det. Han er et sinnsykt talent!

Sammen med Stellaris DansTeater utgjør disse årets Go! Finnmark som på utvalgte checkpoints under Finnmarksløpet innbyr til folkefest for hele familien!


Her kan du få med deg årets GO! Finnmark:

Tana bru (ved hotellet) 10. mars, klokken 18:00

Kirkenes (torget) 11. mars, kl 18:00

Varangerbotn (museet) 12.mars, kl 19:00

Karasjok (Samelandssenteret) 13.mars, kl 19:00

Alta 14. mars, ved innkomst FL - 1000

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

 

Partnere