Finnmarksløpet

Webshop

Reiselivsgigant med på laget

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 14.09.2012 09:26

Sorrisniva er blitt en av Finnmarksløpets hovedsamarbeidspatnere.

- Dette er en veldig fin avtale for begge parter, sier daglig leder i Finnmarksløpet, Svanhild Pedersen. – Sorrisniva er en ledende innen opplevelsesturisme, og bringer noe nytt inn i vårt team. Finnmarksløpet jobber med en tettere kobling til reiselivsnæringen med tanke på videre utvikling av arrangementet, dette er et viktig skritt i riktig retning påpeker Pedersen. 

SAMARBEIDSPARTNERE: Svanhild Pedersen og Kaja Antonsen 

- Vi ønsker å bidra i et løp som setter Finnmark på kartet både nasjonalt og internasjonalt. Løpet er en meget god arena for markedsføring av våre produkter sier Kaja Antonsen, markesansvarlig i Sorrisniva. – Vi har hatt gleden av å huse restarten i mange år allerede, og det er på høyt tid å formalisere samarbeid for å dra større effekt ut for begge parter, meddeler Antonsen.

FOTO: Sorrisniva

Fakta om Sorrisniva:
Etablert i 1989 og er lokalisert ved Altaelva 15 km sør for Alta. Kjerneproduktene er ishotell, snøscootersafari, elvebåtturer og restaurantdrift. Sorrisniva har fått flere utmerkelser for kvaliteten på sine aktiviteter og matopplevelser. Sorrisnivas hjemmeside

Partnere