Finnmarksløpet

Webshop

Pris til Finnmarksløpet

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 05.09.2012 15:10

Finnmarksløpet er tildelt Finnmarkskonferansens Næringslivspris. Overrekkelsen av prisen skjedde rett før årets Finnmarkskonferanse ble avsluttet onsdag 5. september. Prisen er på kr. 25.000,- samt heder og ære. Den går til en bedrift som har sunn økonomi, bidrar til å gjøre Finnmark kjent utover regionen og tør å gå nye veier. 


STOLT LEDER: En stolt og rørt daglig leder mottok prisen fra styreformann Bjarne Sætrum

Det var en tydelig stolt daglig leder som mottok prisen til rungende applaus fra deltakerne.
- Jeg vil rette en stor takk til hunder, hundekjørere, de frivillige og til våre samarbeidspartnere sa Svanhild Pedersen, daglig leder i Finnmarksløpet, da hun mottok prisen fra styreleder i Finnmarkskonferansen, Bjarne Sætrum. Pedersen meddelte videre at dette gir ekstra motivasjon til å fortsette arbeidet for løpets utvikling og takket selvsagt juryen som valgte Finnmarksløpet foran mange potensielle vinnerkandidater fra fylket.

 

Juryens begrunnelse

- Årets vinner har utviklet seg til å bli en gigant innenfor sitt felt. De har tatt hele Finnmark i bruk, og skaper ringvirkninger i hele fylket. De har på en utmerket måte klart å profilere både seg selv og Finnmark nasjonalt og internasjonalt, og skaper stolthet av å være fra Finnmark.

 

Prishøster

Dette er ikke første gang Finnmarksløpet tildeles en hyggelig utmerkelse. I 2010 fikk de Nordnorsk Markedsføringspris, i 2006 ble Finnmarksløpet tildelt Altaprisen og samme år fikk løpet Alta kommunes Kulturpris.
I tillegg ble FL valgt til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv i 2010.


Partnere