Finnmarksløpet

Webshop

Go!Finnmark imponerte i Varangerbotn!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 14.03.2012 10:35

Go!Finnmark, Finnmarksløpets livescene fortsatte i går sin reise i sporene etter hundesledene. I går var turen kommet til checkpoint Varangerbotn. Niko Valkeapää, Sverre Gjørvad og danserne fra Stellaris DansTeater var i storform og leverte nok et vellykket show. Produsent Kai Somby forteller: Vi ankom litt sent grunnet noen heftige snøbyger, men været bedret seg heldigvis slik at vi fikk rigget opp lys og lyd i tide. Som tidligere i turnéen har lokale arrangører gjort en kjempejobb så det var masse folk som fikk med seg showet. Nå pakker vi sakene og setter kursen mot Karasjok!

Ikveld er det altså checkpoint Karasjok som får besøk av Go!Finnmark. Det hele skjer utenfor Samelandsenteret klokken 19:00. Det er meldt fantastisk vær så det er duket for en ny flott lyd og lys opplevelse!

 

Foto: Bjarne Riesto

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

Vi er også på Facebook. Sjekk oss ut her:Go!Finnmark


 

Partnere