Finnmarksløpet

Webshop

Finnmarksløpets banketter!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 13.03.2012 12:20

I år som i fjor sørger Scene Finnmark for at bankettene under Finnmarksløpet leverer et kulturelt innhold fra øverste hylle. Vi besørger alt fra konferansier som holder trådene gjennom arrangementet til artister som sørger for at gjestene husker banketten som en god opplevelse.

I år er disse med oss på bankettene:

Frank Jørstad

Frank er skuespiller. Han er oppvokst i Alta og bosatt i Oslo, Han er utdannet ved Arts Educational Drama School i London og har hatt store roller i flere norske filmer og teaterstykker. Jørstad er styremedlem i Beaivvás og han er mye brukt som instruktør og foredragsholder. Mange kjenner ham fra rollen som Normann Hætta Bonko Utsi Saus fra filmen Svidd Neger, og alle barn husker han som Storm i TV-serien Jul på Månetoppen. Frank Jørstad vil være konferansier på bankettene.

 

Queen Singers

Vi har samlet et knippe av Finnmarks beste unge kvinnelige vokalister. Sammen med Scene Finnmarks musikere, Marianne Halmrast og Asbjørn Ruud vet vi at de vil imponere stort når de entrer scenen under avslutningsbanketten for 500 kilometer.

 

Helge Moen

Tradisjonen tro spiller 16 år gamle Helge Moen pianotaffel under banketter og champagnefrokosten. Helge Moen har holdt flere solokonserter til tross for sin unge alder og legger i disse dager siste hånd på sin første EP som består av egne komposisjoner for piano.

 

 

Go!Finnmark er Finnmarksløpets livescene. Den produseres i sin helhet av Scene Finnmark i samarbeid med Finnmarksløpet. Scene Finnmark står også for kulturelle innslag på de mange bankettene Finnmarksløpet er vertskap for. For mer informasjon om Scene Finnmark besøk hjemmesiden: Scenefinnmark.no

Vi er også på Facebook. Sjekk oss ut her: Go!Finnmark

Partnere