Finnmarksløpet

Webshop

Scene Finnmarks liveshow!

Skrevet av: Ketil Steigen
Dato: 10.03.2012 18:00

Finnmarksløpet er endelig igang og dermed setter også Scene Finnmarks årlige Go!Finnmark etter i sledesporene. I år vil Scene Finnmark presentere sin spektakulære utescene på utvalgte steder langs ruten. Vi lover en opplevelse som vil begeistre med artister som er som skapt for Finnmarks storslåtte scenografi.

I år har vi med oss årets Sapmi Music artist Niko Valkeapää og Scene Finnmarks egen Sverre Gjørvad som sammen med dansere fra Stellaris DanTeater og lokale stjerneskudd fra de forskjellige spillestedene som vil fylle utescene våre med store opplevelser. Go!Finnmark følger løpet og vil også være tilstede med underholding på bankettene og andre scener. Både ute og inne vil du altså kunne se noe av hva Finnmark har å by på av kulturelle opplevelser. Vi har med oss de profesjonelle og de unge talentene.

Niko Valkeapää og Sverre Gjørvad er profesjonelle musikere, de har sammen spesialkomponert musikk for Go!Finnmark. Få det med deg på en scene nær deg!

Niko er årets artist i Sapmi Music. Han er en meget anerkjent singer/songwriter som har spilt på utallige scener i inn og utland i over 25 år. Han har vunnet en rekke musikkpriser, blant annet Spellemansprisen i 2003.

Sverre er trommeslager i Scene Finnmark. Han har hjerte for jazz og har vært komponist og utøver i en årrekke. Han er utdannet ved musikk-konservatoriet i Trondheim. Han har spilt på og utgitt en rekke plater med kjente jazzband. Han er nå aktuell med ny plate som han har kalt for "Patience for the simple things".

I morgen, søndag er Go!Finnmark i Tana. Der får du også stifte bekjentskap med lokale talenter som Eirihns Dansegruppe og Bente Sauas Dramagruppe. Det skjer i Tana Bru og starter klokken 18:00. Kom, kom!

Utover i uken vil Go!Finnmark reise videre og Kirkenes, Nesseby, Karasjok og Alta kan vente seg besøk.

 

Niko Valkeapää. Foto: Pressefoto

Partnere