Finnmarksløpet

Webshop

Labb så klart

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Dato: 09.12.2011 10:06

Labb og Finnmarksløpet har nå tegnet ny samarbeidsavtale for 2012 og intensjonsavtale frem til 2015. Både daglig leder i AgriPet og Finnmarksløpet smiler fra øre til øre.

 

FIRE FORNØYDE: Fra venstre, markedssjef i AgriPet, Arild Frafjord - ukjent fotomodell - daglig leder i Finnmarksløpet, Svanhild Pedersen - daglig leder i AgriPet, Morten Johansen

- Det er en glede å ha signert ny avtale og fortsettelsen av det gode samarbeidet vi har hatt med Finnmarksløpet gjennom en årrekke, sier daglig leder i AgriPet, Morten Johansen som virkelig ser verdien i samarbeidet (AgriPet er selskapet bak varemerket Labb). - Finnmarksløpets verdier, grunntanke og unike posisjon er noe som også kjennetegner Labb og som er våres verdier. Labb som markedsleder i Norge ser frem til å bringe Finnmarksløpet til nye høyder sammen med alle de andre samarbeispartnerne og Finnmarksløpets profesjonelle organisasjon. 

 
Stabilitet er gull verdt
 
- Labb er en meget god og trofast samarbeidspartner. Vi gleder oss til tre nye år i tospann, Labb er i aller høyeste grad med på å løfte nivået for Finnmarksløpet. Støttespillere som er med over så lang tid skaper grobunn, stabilitet og utvikling, dette sier daglig leder i Finnmarksløpet as, Svanhild Pedersen. 
 
Partnere