Finnmarksløpet

Webshop

Takk for meg

Fredag 29. april har Gro Anett Olaussen sin siste arbeidsdag for Finnmarksløpet. I tre år har Olaussen vært daglig leder for løpet og hun tilskrives mye av æren for løpets vekst de siste årene.

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Foto: Trond Anton Andersen
Dato: 29.04.2011 11:08

Fredag 29. april har Gro Anett Olaussen sin siste arbeidsdag for Finnmarksløpet. I tre år har Olaussen vært daglig leder for løpet, og hun tilskrives mye av æren for løpets vekst de siste årene.

GOD KLEM: Siste dag på kontoret, og Olaussen får en god farvellklem fra dugnadsansvarlig May Britt Bakke Jøraholmen

Det er en vemodig Olaussen som logger seg av dataen på våre kontorer for aller siste gang. – Det er ikke en vanlig jobb man forlater, i tre år har man levd i en boble og blitt kjent med en utrolig masse flotte folk. - De skal jeg fortsette å kjenne, smiler Olaussen.
Når vi ber om en oppsummering trekker den avtroppende lederen fram følgende.
- En organisasjon i vekst, mange spennende utviklingspotensial og flotte samarbeidspartnere som i tillegg til kapital bidrar med kompetanse for å utvikle løpet. Jobben har vært spennende fordi jeg har hatt så mange interessante arbeidsoppgaver, påpeker Gro Anett. Det å jobbe med en så stor gruppe av frivillige er fenomenalt. Det er ikke mange bedrifter som opplever å ha så mange hundre frivillige som gjør en så stor innsats. Den arbeidsstyrken er uvurderlig understreker Olaussen.

Gro Anett forlater en bedrift som alltid har vært i vekst, og som etter all sannsynlighet vil fortsette å vokse. Selv om hun fra mandag vil ha kontor på Høgskolen i Finnmark og en helt annen jobb vil hun neppe klare å slippe løpet helt. – Jeg regner med at det blir noen rådgiversamtaler framover, i tillegg utelukker hun ikke at hun vil være en av de frivillige som vil ta et tak under neste års løp.

 

Finnmarksløpet takker for en fantastisk jobb, og ønsker Gro Anett lykke til videre i karrieren.

Partnere