Finnmarksløpet

Webshop

Action i øst

Drøye 270 kilometer på veldig godt preparerte løyper i et fantastisk terreng er det som venter kjørerne i Pasvik Trail 2011. Over 60 påmeldte fordelt på 8-spann og åpen klasse, denne helgen blir det action i Øst-Finnmark.

Skrevet av: Trond Anton Andersen
Foto: Guro Storskjær
Dato: 29.03.2011 18:13

Vel 270 kilometer på veldig godt preparerte løyper i et fantastisk terreng er det som venter kjørerne i Pasvik Trail 2011. Det er over 60 påmeldte fordelt på 8-spann og åpen klasse, denne helgen blir det action i Øst-Finnmark. 

Foto: Guro Storskjær

Mange av Nordens beste hundekjørere har gledet seg til sesongens siste storløp, Pasvik Trail. Løpet har, som Femundløpet og Finnmarksløpet, et velfungerende resultatsystem. Dermed kan vi som ikke er i øst følge med på www.pasviktrail.com, og heie vilt og hemningsløst fra sofaen.

Mange av hundene som travet raskest gjennom Finnmarksløpet er klar for Pasvik Trail. Presseattaché Dag Broch vil komme med en presentasjon av noen av favorittene i løpet av torsdag formiddag. Løpet starter torsdag 31. mars kl. 13.00 i Kirkenes. Sjekkpunkter er som vanlig Vaggatem og Neiden.

Partnere