Finnmarksløpet

Webshop

Go! Finnmark: Det skjer søndag 13. mars.

Go! Finnmark fortsetter i tospann med hundeløpet. Nå er det ikke bare i Alta det skjer! Se hva du kan få med deg!

Skrevet av: Ketil Steigen
Foto: MUFI
Dato: 13.03.2011 12:46

ALTA

20:00 Godt selskap Vinterland. En reise langs polarsirkelen, med Finnmarks eget kammerensemble Ensemble Noor og perkusjonist Eirik Raude. Verker inspirert av fortellinger og fenomener i nord står på programmet. Atrium, Kunnskapsparken, Alta. Godt Selskap fortsetter turnèen sin gjennom Finnmark og skal spille i Tana, Kirkenes og Vadsø de nærmeste dagene.

 

TANA

18:00 Spektakulært uteshow! Elin Kåven og ÀJA. Det nye stjerneskuddet Elin Kåven, årets Sapmi Music artist byr på intense konsertopplevelser med musikk som er laget for den arktiske himmelen. ÀJA er en duo som består av Kai Somby (Intrigue) og Harald Devold. ÀJA som har gjort det til sitt varemerke å holde konserter på spektakulære steder har også sin historie å fortelle. Deres mystiske, mytiske elektronika, servert i isødet vil bli en opplevelse helt utenom det vanlige. Artister, natur, snø, ild og is vil sammen utgjøre en symbiose som passer perfekt inn i Finnmarks storslåtte scenografi.

20:30 Rock Tour, Cyaneed og PMS, Finnmarks rockestolthet Cyaneed og det hardtslående russiske garagerockbandet PMS sørger for topp stemning. Tana Hotell

 

Husk at du finner hele programmet til Go!Finnmark her!

Partnere