Finnmarksløpet

Webshop

- Jeg har tapt mitt hjerte

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Dato: 10.03.2004 00:57

President Kari Wiik, i Norges Hundekjørerforbund har gjestet Finnmarksløpet under åpeningshelgen. Hun var med på "start-banketten",som forøvrig var ny av året, startdagen og tur på scooter inn til Skoganvarre sjekkpunkt. Hun fikk treffe mange av kjørerene og fikk også et innblikk i hvordan Finnmarksløpet er organisert

Søndag formiddag tilbrakte Wiik store deler av dagen på løpets sekreteriat og pressesenteret. Hun skulle vente på skyss ut i løypa. Venting er en typisk Finnmarksløpsaktivtet som hun kunne bruke til å bli bedre kjent med det apparatet som arbeider med løpet, samtidig som både to- og firbente på senteret ble bedre kjent med presidenten.

En liten kjærlighetshistorie

Inni mellom arbeidsoppgavene fikk vi tid til å slå av en prat. - Denne helga har gitt meg et innblikk i hva Finnmarksløpet virkelig er. Jeg har sett flotte hundespann, snakket med erfarne og dyktige hundekjørere, opplevd fantastisk natur, kjørt scooter og truffet hyggelige representanter for lokalbefolkningen i Alta. Jeg har virkelig trivdes godt, sier Kari Wiik. Mens vi sitter å prater om hunder, kommer Bells bort til henne. Bells representerer hundene på pressesenteret selv om han, sett fra enkeltes synspunkt, tilhører feil rase. Uansett; kan det se ut som om presidenten har tapt sitt hjerte til Finnmarksløpet og Bells har tapt sitt hjerte til presidenten.


"Greit å være med på Finnmarksløpet"
 
"Oh, så kjempevakker"

"I look into your eyes, Baby"
 
"I can't fight this feeling anymore
Partnere