Finnmarksløpet

Webshop

Følg Finnmarksløpet via NRK hele uka

Fra i morgen lørdag og helt fram til fredag i neste uke vil NRK ha daglige sendinger på NRK 1. Den første sendingen på TV er imorgen kveld kl 21:55. I tillegg har NRK sendinger på radio og nett.

Skrevet av: Hanne Rosenberg
Foto: Sten Tony Hansen
Dato: 11.03.2011 21:16

Det er et stort apparat og en rekke NRK medarbeidere som vil være i arbeid. - Det er i alt 25 stykker som vil arbeide med denne produksjonen under løpet. Vi har forskjellige roller; programledere er som kjent Anne Rimmen og Lars Monsen,videre består teamet av reportere, fotografer, ansvarlige for teknikk, produsent o.s.v.. De fleste av oss arbeider for TV produksjonen mens noen er dedikert for radio og nett. Vi har en egen OB buss som vil forflytte seg rundt i fylket for å følge løpet og legge tilrette for de daglige sendingene på TV, sier Rune Berg, reporter i NRK som i år skal dekke løpet for ellevte gang. - Jeg ser virkelig fram til denne uka og jobbingen med løpet. Konkurransen, hundene, menneskene og naturen gleder jeg meg til å kunne formidle til hele det norske folk.

For å si det sånn; Finnmarksløpet er ikke hovedårsaken til at jeg bor i Finnmark, men det er jammen en av grunnene til at jeg bor her, avslutter Berg.

Partnere