Finnmarksløpet

Webshop

Ralph Johannessen

Skrevet av: Anki Ødegaard
Foto: Berit Barlund
Dato: 04.03.2011 19:35

Profil FL-1000 - Ralph Johannessen (52) fra Dagali/Fagerheim

Ralph Johannesen stiller til start på FL-1000 for 11. gang i 2011. Team Dagali/Fagerheim, eller Team RIM, som de kaller seg, har mye å forsvare. To seire på de to siste FL1000 er bra statistikk. Ralphs samboer og partner, Inger Marie Haaland vant i 2009, som rookie og første kvinnelige vinner. Ralph Johannesen fulgte suverent opp med seier i 2010. Det hadde han skrevet på peisen med stor og tydelig skrift at han skulle. Han måtte bare matche Inger Maries seier.

Ralph er en svært erfaren langdistansekjører og har kjørt hund i en mannsalder. Han har gode hunder og et suverent konkurranseinstinkt. Det blir derfor spennende å se om Team RIM har et vinnerspann for tredje året på rad. Det krever enormt med tid og ressurser å holde det gående på toppnivå i sledehund langdistanse.

Johannessen forteller at superlederne Øre og Millie antagelig er ute for resten av sesongen på grunn av skade, så han må få opp noen nye. Men det er mange up and coming stars i Team RIM så ingen skal tro at Ralphen ikke vil kjempe for Saltaldshytta og topplassering i FL-1000/2011. Han gir seg ikke så lett!

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Berit Barlund

Partnere