Finnmarksløpet

Webshop

Kraftig avtale

Kraftselskapet Ishavskraft har tegnet en flerårig avtale med Finnmarksløpet. - Dette gir oss en unik mulighet til å fokusere på Ishavskrakts lokale og regionale forankring, forteller finansdirektør i selskapet Jan Øyvind Hekkelstrand.

Skrevet av:
Dato: 23.12.2010 10:18

Kraftselskapet Ishavskraft har tegnet en flerårig avtale med Finnmarksløpet. - Dette gir oss en unik mulighet til å fokusere på Ishavskrakts lokale og regionale forankring, forteller finansdirektør i selskapet Jan Øyvind Hekkelstrand.


Ishavskraft AS går inn som Elitesponsor til Finnmarksløpet.
 
-Hele Finnmark er med på Finnmarksløpet og arrangementets unike posisjon ift. å fokusere på det sårbare arktiske og majestetiske landskapet passer godt sammen med Ishavskraft som fokuserer på ren fornybar energi i tillegg til å hjelpe kundene til å redusere strømforbruket”, fortsetter Hekkelstrand.
 
Finnmarksløpet har de siste årene blitt en nasjonal attraksjon med god internasjonal deltakelse. Med utgangspunkt i en sterk posisjon i Finnmark og Troms har også Ishavskraft utviklet seg til å bli en stor nasjonal kraftleverandør med kunder i hele landet.  Vinnervilje og god samhandling er sentrale verdier i Ishavskraft og de samme verdiene preger også deltakerne i Finnmarksløpet – både to- og firbente.
For Ishavskraft er det også viktig at Finnmarksløpet er i kontinuerlig utvikling og nå også har lagt vekt på å integrere lokal kultur og historie i sitt konsept. På  bakgrunn av dette har Ishavskraft tegnet en 3 års avtale med Finnmarksløpet, og vi ser frem til å samarbeide med Finnmarksløpets  medarbeidere , avslutter Hekkelstrand.
 
-Vi er veldig glad for at Ishavskraft har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Finnmarksløpet, sier daglig leder i Finnmarksløpet, Gro Anett Olaussen.
For Finnmarksløpet er det viktig med den forutsigbarheten som langsiktige avtaler gir, samtidig er det viktig for oss at vi har samarbeidspartnere som har kompetanse og interesse for å bidra til utvikling av løpet, her mener vi Ishavskraft har mye god kompetanse de kan bidra med, sier Olaussen. I tillegg har Ishavskraft og Finnmarksløpet mange likhetstrekk når det gjelder verdier, noe som også kan være med på å bygge et sterkt samarbeid, sier Olaussen.
 
Finnmarksløpet har et solid nettverk av samarbeidspartnere, som viser stort engasjement for å løfte Finnmarksløpet år etter år. Ishavskraft vil bli en viktig partner i vårt nettverk, som vi tror vil bidra med mye engasjement og kompetanse for å løfte løpet ytterligere fra 2011 og fremover, avslutter Olaussen.
 
Finnmarksløpet 2011 har til nå 126 påmeldte deltakere, og dette fordeler seg med 81 deltakere på 500 km og 45 deltakere på 1000 km.

Partnere