Finnmarksløpet

Webshop

Tilbud om veterinærundersøkelse

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 04.03.2010 11:34

I år igjen vil Finnmarksløpets veterinærteam tilby gratis undersøkelser av hunder i dagene før løpet. Disse vil som før foregå på Strand camping, og det vil bli hengt opp timelister utenfor resepsjonen hvor kjørerne selv kan reservere tid.

Det er også mulig å bare komme innom uten ”time”, men de som har reservert tid vil bli prioritert i en eventuell kø. Disse er allerede annonsert i programmet og på veterinærsidene, men en liten endring annonseres her:

Torsdag vil det kun være 1-2 veterinærer tilstede, imens det på fredag vil være 6 veterinærer tilstede på de annonserte tidspunktene.

- Vi håper mange vil benytte seg av denne anledningen til å få råd og veiledning av erfarne sledehundveterinærer, og da fortrinnsvis på fredagen, sier sjefsveterinær for Finnmarksløpet 2010, Charlotte Leschbrandt.

Veterinærene også vil kunne hjelpe til med chipsmerking av eventuelt fortsatt umerkede hunder, samt administrering og sertifisering av bendelormbehandling. - Husk i så fall at kjørerne selv må ta med chips og bendelormtabletter, avslutter Leschbrandt.

Partnere