Finnmarksløpet

Webshop

Fotokonkurranse

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 28.09.2009 10:22

Ta bilde som kan benyttes til Finnmarksløpets jubileumsplakat 2010 og vinn fotoutstyr for 3.000 kroner! Finnmarksløpet utfordrer deg til å sende inn bilde som kan bli Årets plakat i 2010.

Hvert år produseres det en plakat som trykkes og distribueres i forbindelse med løpet. Motivene har tidligere vært relatert til hund, hundekjøring og Finnmarksløpet.

Den første tanken som slår deg når du hører stikkordene, blir kanskje ikke det beste bildet. Bruk derfor litt tid før du bestemmer deg for motiv, eller se litt på bilder du har tatt før. Kanskje har du allerede tatt det bildet som virkelig passer til jubileumsplakaten, Finnmarksløpet 30 år.

Bildet trenger ikke vært tatt i Finnmark eller under Finnmarksløpet. Vi ønsker du fokuserer på et eller flere av følgende stikkord; vinter, vær, nordlys, villmark/natur, hund, hundekjøring. Du kan gå tett på eller langt unna. Det bestemmer du selv. Lykke til!

 

Vinneren mottar fotoutstyr for 3.000 kroner.

Gavekort fra:
på 3.000 kroner vil bli gitt vinneren av konkurransen.

 

Trekning av vinner

Juryen trekker ut det beste bilde som brukes til Finnmarksløpets plakat i 2010.

 

Frist for innsending

Vi har satt fristen for innsendelse til 25. Oktober 2009

 

Offentliggjøring av vinner

Dette gjøres her på www.finnmarkslopet.no i Finnmark Dagblad og Altaposten torsdag 5. november 2009.

 

Bruk av bildene - reglement

1. Innsendere kan kun delta med bilder de selv har fotografert. Det er fotografens ansvar å sørge for at eventuelle personer på bildene har samtykket til at bildene offentliggjøres på måten som er beskrevet ovenfor. Når det gjelder bilder av barn, minnes det om at foreldrene må samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.

2. Vi forbeholder oss retten til fritt og uten vederlag å kunne benytte og eller bearbeide de innsendte bildene i egne og andre medier.

3. Vi vil så langt det er praktisk mulig kreditere de bildene som brukes med opphavsmannens navn.

 

Innsending av bidrag

Alle bidrag må sendes på e-post og kan sendes her:


Ja jeg har lest og godkjenner reglementet - Send inn bilder

 

Innsendingsadresse: press@finnmarkslopet.no

Partnere