Finnmarksløpet

Webshop

Betydelig økning i pengepremier

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 14.05.2009 10:13

Finnmarksløpet gjør noe med signalene som kommer fra miljøet om å gjøre løpet enda mer attraktivt for kjørerne. Bedre spor, sikrere trase, bedre sjekkpunkt og økte pengepremier er noen stikkord.

Etter en vellykket strategisamling for samarbeidspartnere og styret i Finnmarksløpet AS er det bred enighet om at årets løp var en suksess og at løpet skal utvikles til å bli enda bedre.

God reklame
Tilbakemeldingene fra Finnmarkløpets samarbeidspartnere er meget positive. Finnmarksløpet er et godt produkt med gode verdier de ønsker å bli assosiert med. Finnmarks største vinterarrangement med hunder og natur i fokus, kjørere fra 12 nasjoner, topp og bredde, et utrolig engasjement blant frivillige, kulturarrangement og masse publikum gjør løpet til en fantastisk happening. Årets mediedekning er også en faktor som betyr mye for landsdelen, utviklingen av Finnmarksløpet og hundesporten generelt.

Kraftig økning i premiering
Finmarksløpet ønsker å møte tilbakemeldingene fra deltagerne og gjøre arrangementet enda mer attraktivt. For 2009 investerte Finnmarksløpet i en slodd med skjær og valse. Dette for å jobbe med sålen. Spesielt på de tre første etappene fra Alta hvor hundene går hardt er god såle avgjørende for å minimere skader. Nedkjøringen til Skoganvarre er som tidligere skrevet om endret på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kjørerne. Det jobbes også for å utbedre enkelte sjekkpunkt som vil komme alle involverte tilgode. Sist, men ikke minst gir styret i Finnmarksløpet AS signaler om at pengepremiene vil øke kraftig i forbindelse med at Finnmarksløpet neste år fyller 30 år! Dette er viktig for at Finnmarksløpet også skal være det mest ettertraktede hundeløpet for de som konkurrerer i toppen.

Finnmarksløpet vil i løpet av forsommeren kunne presentere premier for neste års løp.

Partnere