Finnmarksløpet

Webshop

Barnas Finnmarksløp

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 15.04.2009 15:31

Barnas Finnmarksløp og snørekjøringskonkurranse! Lørdag 18. april inviteres alle store og små hundeinteresserte til sosial sammenkomst og konkurranse på Heimdal gård i Øvre-Alta.

Hva skjer?

Her vil det bli arrangert snørekjøringskonkurranse for de voksne og hundekjøring for barna. Alta trekkhundklubb stiller opp med et par barnesleder og hunder for de barna som kanskje ikke har prøvd før, men føler det bor en liten hundekjører i dem? Alle er velkomne!

Det blir også anledning til å grille pølser, kjøpe kaffe og vafler. På ettermiddagen vil det bli holdt foredrag av Roger Dahl og Trine Lyrek, dette skjer på Øvre Alta skole kl 16.00

Snørekjørerkonkurranse: Det er oppmøte på Heimdal gård i stabburet kl 11.00. her vil det bli et kort kjøremøte. Det er lov å bruke en til to hunder. Starten går kl 12.00!!


Barnas Finnmarksløp: Dette vil bli arrangert på Heimdal gård kl 13.00!! For de barna som har mye erfaring med hundekjøring, så vil det bli arrangert todagers løp, fredag og lørdag.

Kontakt Kristin Thorsen mob:971 70 628 for mer info.

FOREDRAG!!!
Klokken 16.00 på Øvre Alta Skole ønsker vi å invitere alle hundeintresserte til foredrag, det er bare å møte opp!!

Trine Lyrek: ” Deres drømme år i Alaska” Her vil hun fortelle om familiens opphold i Alaska, og da hun kjørte Iditarod!

Roger Dahl: ”Foring av løpshunder” Dette er en mann som sitter inne med mye erfaring og kompetanse. Ønsker du å lære mer så bør du absolutt komme og høre på!

 

Alta trekkhundklubb ser fram til en fin dag sammen på Heimdal gård, håper så mange som mulig har anledning til å komme!!

Partnere