Finnmarksløpet

Webshop

Werner Vonheim - en av de stille hjelperne

Skrevet av: Christina Pettersen
Foto: Christina Pettersen og Therese Sommerseth
Dato: 10.03.2009 13:16

Dugnadsansvarlig i Finnmarksløpet, Tor Erling Langjord, er full av lovord om entrepenør Werner Vonheim i firmaet Byggsystemer Finnmark AS. - Mannen har gjort det umulige mulig for oss, og bidratt til å løfte Finnmarksløpet til et proffesjonelt nivå - rent teknisk, sier Langjord.

Langjord roser Vonheim opp i skyene. - Ikke bare møtte Vonheim  helt uventet opp for å tilby sin hjelp, men han har levert massevis av utstyr, kunnskap og mannskap. De har bidratt med å lage blant annet målgangsinstallasjonene våre og de levert alt vi trenger av gjerdermateriell, lift og annet eknisk utstyr - på svært kort tid, forteller Langjord.

Imponerende arbeid
- Hvert eneste år Finnmarksløpet har vært arrangert, har vi lett rundt for å finne nødvendig utstyr. Gjerdemateriell har f. eks alltid vært vanskelig å få tak i. I år kom Vonheim som "en reddende engel" og serverte alt vi trengte - med et smil, og det var ikke lite for å si det sånn, forstsetter Langjord. Vonheim for egen del, ønsker ikke å profilere seg på dette og understreker i stedet at han bare er glad for å se at alt fungerer. - I løpet av mine 23 år i Finnmarksløpssammenheng, har jeg aldri opplevd lignede hjelpsomhet og imøtekommenhet.

Selv synes ikke Vonheim at de har bidratt med så mye, eller at det fortjener så mye oppmerksomhet. - Vi har bare bidratt med det vi kan, sier han.

Nå håper Langjord at Team Vonheim følger opp også til neste år, for denne innsatsen har bare vært enestående. - Uten den iherdige innsatsen fra  dem og de andre som har bidratt, kunne vi ikke stått rundt det storslåtte målområdet for å heie inn alle de flotte deltakerne som kommer i mål her nede i Alta etter endt Finnmarksløp 2009, avslutter han.

Foto: Christina PettersenFoto: Christina PettersenFoto: Therese Sommerseth

Her ser vi Skjerve, vinneren av FL500 krysse målstreken. Bildet i midten viser den ene liften de har brukt for å sette opp alt sammen, og mannen til høyre er Tom Erik Kristoffersen, en av medarbeiderne til Vonheim.

 

Partnere