Finnmarksløpet

Webshop

Urovekkende syn under årets Finnmarksløp

Skrevet av: Christina Pettersen
Foto: Christina Pettersen
Dato: 07.03.2009 14:55

Under starten av årets finnmarksløp var det en meget god stemning i Alta sentrum, noe som var til å ta og føle på. Men kanskje var det noen som la merke til noen personer litt utenom det vanlige?

Det var nemlig et sammarbeid mellom Akutt-teateret og Det lille akutt-teateret som holdt noe som kalles en skjult teaterforestilling. Alle som tok veien til Alta sentrum for å se starten av årets Finnmarksløp, kunne få et glimt av disse unge skuespillerne som vandret rundt som forskjellige døde personer og gjøglere som hadde havnet i helvette på grunn av noe de selv hadde gjort.

I mens Akutt-teateret satset på å ha en historie fra noen av Alta sine myter bak sine karakterer, satset Det lille Akutt-teateret på å ha en litt mer humoristisk vri. Hanne Kjærland Olsen som leder Det lille Akutt-teateret sammen med Sigrid Karlstrøm, kunne fortelle at personene som spilte har kommet opp med historiene rundt karakterer sine selv, og en av karakterene skulle forestille en hundekjører som hadde behandlet sine hunder dårlig.

Det var i alle fall et morsomt stunt, og det skapte en spenning og stemning litt utenom det vanlige.

Partnere