Finnmarksløpet

Webshop

Mot nye rekorder?

Skrevet av:
Dato: 03.03.2009 12:00

I 2008 ble Eltele AS hovedsamarbeidspartner av Finnmarksløpet, og opplevde en pangstart med historisk rekord med over 30 millioner treff på Finnmarkslopet.no. I Elteles driftssentral er alt tilrettelagt for nye rekorder under årets løp, samtidig som administrasjonens IT-løsning ivaretas på en sikker måte.

Løpet har opparbeidet seg et sterkt merkenavn, og vi ser stor verdi i å bidra med vår kunnskap og teknologi når vi profilerer oss som en sponsor og driftspartner til Finnmarksløpet. For Eltele AS som har egne ambisjoner om å vokse, er det spennende å samarbeide med Finnmarksløpet som fremstår som en utviklingsorientert organisasjon. Med så stor aktivitet og interesse fra inn- og utland på blant annet hjemmesiden deres, ser vi på dette som en god utfordring for oss, sier Hekkelstrand, direktør i Eltele AS.

Driften av webløsningen er et samarbeid mellom Eltele AS og K2 Solutions AS, som begge er lokalisert i Kunnskapsparken hvor Finnmarksløpet har sitt pressesenter, sekreteriat og rennkontor.

Partnere