Finnmarksløpet

Webshop

Til deltagerne på Finnmarksløpet 2009

Skrevet av: Hans Petter Dalby
Dato: 11.02.2009 09:46

Er du interessert i å finne ut hvor god form du er i og hvor stor arbeidsintensiteten din er under Finnmarksløpet? Kanskje du er interessert i å finne ut hvordan deltakelsen i Finmarksløpet virker inn på søvnen din etter løpet?

Høgskolen i Finnmark kan bidra med svar. For å finne svarene, vil vi gjennomføre en kondisjonstest på tredemølle uka før Finnmarksløpet og sette på deg et belte rundt brystet som registrerer hjertefrekvensen.

Dette beltet vil lagre alle hjerteslagene dine helt til du tar det av deg. Da kan vi se hvordan hjertefrekvensen din har vært gjennom hele løpet og sammenlikne den med din maksimale hjertefrekvens og din hvile hjertefrekvens.

Vi kan også se på hvordan hjertefrekvensen på en natt/dag før løpet er og sammenlikne med natt/dag etter løpet. For å undersøke mer om søvnkvaliteten, kan vi sette på deg et instrument som ser ut som et armbåndsur, et døgn før løpet og et døgn etter løpet.

Dersom du er interessert i å finne ut mer om hvor hardt kroppen din jobber under Finnmarksløpet, kan du sende en e-post til andi@hifm.no eller en SMS til 95 96 36 28, så vil jeg kontakte deg for nærmere orienteringer og avtale om tid.


Med hilsen
Andi Weydahl
Høgskolen i Finnmark

Partnere